Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

szerkesztés alatt

Honlapunk a webnode.hu oldalon készül.

Ahhoz, hogy Ön játszani tudjon nálunk, nem kell regisztrálnia a weblapra.

A játékra jelentkezés során az Önök által megadott adatokat, üzeneteket bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk tovább.

Hírlevelet nem küldünk. Ha valaki szeretne tájékozódni a nálunk történtekről, például hogy van-e új játékunk, akciónk, szolgáltatásunk, kiszabadult csapat, akkor figyelje weblapunkat.

A játékra jelentkezés során bekért adatokat a játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, a kapcsolattartás és a számlakiállítás miatt kérjük be.

Az üzenetekre, játékra jelentkezésekre, ajándékkártya igénylésekre e-mailben válaszolunk.

A bankkártyás fizetéseket a SUMUP Air terminál segítségével bonyolítjuk le.

A banki átutalás esetén a szükséges adatokat a visszagazoló email-ban küldjük meg.

A helyszíni játékot kamerán keresztül nyomon követjük, de felvétel nem készül. Erre biztonsági okokból és a könnyebb segítségadás céljából van szükség. A kijutó csapatokról csak abban az esetben készítünk fotót, ha abba minden csapattag szóban beleegyezik. A csapatról készült fotót két helyen tesszük közzé és csakis akkor, ha minden csapattag szóban beleegyezett:

Itt a weblapon a dicsőségfalon: Dicsőségfal

A helyszíni kártyás fizetés esetén meg kell adnia telefonszámát vagy email címét, mivel a terminálunk nem nyomtat, tehát elektronikusan kapja meg az értesítőt arról, hogy nálunk bakkártyával fizetett.