AKCIÓK

Szállóvendégeknek szóló kedvezmények:

A Négyévszak Apartman (Tapolca), a Malom-tó Vendégház (Tapolca), a Laura Apartman (Révfülöp), a Zöldház Apartman (Badacsonytomaj), a Gerencsér Nyaralóház (Badacsony) és a Tiszafa Apartman (Badacsony) vendégei kedvezményesen játszhatnak nálunk. A kedvezményt a szálláshelyen kapott KUPON leadásával érvényesíthetik.

Időszakos kedvezmények:

> Osztálykirándulással kapcsolatban keressenek bennünket egyedi ajánlatért!

Állandó kedvezmények:
(az időszakos kedvezményekkel nem vonhatók össze)

  • A pedagógusoknak a helyszíni játékok árából 1000 Ft kedvezményt adunk, ha bemutatják a pedagógus igazolványukat. Ha osztállyal jönnek, akkor ingyen bemehetnek a gyerekekkel.
  • Az online játékra befizetők egy helyszíni játék árából egyszeri 1000 Ft kedvezményt kapnak. Ez a kedvezmény 2023.aug.27-ig. Egy játékra csak egy 1000 Ft-os kedvezmény használható fel a fizetős online játék által.
  • Az online játékra befizetők, ha sikeresen teljesítették a játékot és be is küldték a megoldást, akkor az egyik 1 órás helyszíni játék árából 4000 Ft kedvezményt kapnak. Ez a kedvezmény az előző kedvezménnyel nem vonható össze, tehát az online játékra befizetők az online játék révén legfeljebb 4000 Ft kedvezményt kaphatnak a helyszíni játék árából. Ez a kedvezmény a belépési kód kiküldésétől számítva 1 hónapig érvényes. Egy játékra csak egy 4000 Ft-os kedvezmény használható fel.
  • Az ingyenes online játékunk végső kódját beküldők 1000 Ft kedvezményt kaphatnak egy helyszíni játék árából. A kedvezmény 2023.aug.27-ig érvényes. Egy játékra csak egy 1000 Ft-os kedvezmény használható fel az ingyenes online játék által.