Általános Szerződési Feltételek

szerkesztés alatt

Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: "ÁSZF") vonatkoznak Gyarmati Zoltánné E.V. által üzemeltetett https://www.bikavirag-szabszoba.hu/ weblap használatára, a weblapon keresztül foglalt játékokra, ajándékutalványokra.

A nyújtott szolgáltatásokat abban az esetben vegye igénybe, ha az ÁSZF és az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban leírtakkal teljes mértékben egyet tud érteni és önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Jelen dokumentum elolvasható itt a weblapon, illetve nyomtatott formában a játék helyszínén.

Szolgáltató:

Név:
Gyarmati Zoltánné E.V.

Székhely:
8300 Tapolca, Egry utca 82.

Telephely, ahol a játék zajlik:
8300 Tapolca, Kisfaludy utca 11.

E-mail: bikavirag01@gmail.com

Telefonszám:
30/403-6690

Nyilvántartási szám:
550132215

Adószám:
79189916-1-39

weblapszolgáltató:

Székhely:
Webnode AG
Badenerstrasse 47,8004 Zurich

https://www.webnode.com

1. Alapfogalmak:

 • Szolgáltató: Gyarmati Zoltánné E.V. (adatok lásd. fent)
 • Weblap: Weblap alatt a https://www.bikavirag-szabszoba.hu -t és annak oldalait kell érteni. Tartalmát a Szolgáltató szerkeszti.

 • Szabadulószoba: Ingatlanon belüli szoba, amelyben a szabadulószobás játék folyik.

 • Szabadulószobás játék: Egy egyedi kooperatív játék, amelyet egy csapat játszik a szabadulószobában a kijutás érdekében. A játék során keresgetős és logikai feladatokat kell megoldani. A játék időtartama 1 óra.

 • 30 perces játék (asztalhoz leülős): Egy egyedi kooperatív játék, amely során egy csapat nem önmagát, hanem valamit (tárgyat) szabadít ki logikai feladatok megoldása után. Ebben a játékban nem kell a szobában keresgetni, minden, amire szükség van a játék során egy dobozban található meg.

 • Időpontfoglalás: Telefonon, személyesen vagy a weblapon keresztül történő időpont egyeztetése, lefoglalása, amely egy játék megkezdésének időpontjára vonatkozik.
  Ha két csapat eltérő módokon foglal időpontot ugyanarra az időpontra, akkor annak a csapatnak érvényes a foglalása, amelyik előbb kapott pozitív visszajelzést. (Például: Ha egy csapat telefonon vagy személyesen lefoglalt egy időpontot (tehát szóban megkapta a pozitív visszajelzést), de technikai okok miatt ez még nem jelent meg a weblapon és közben egy másik csapat a weblapon keresztül küldött ugyanarra az időpontra küldött foglalást, akkor ez utóbbi nem tud érvényes foglalássá válni.

 • Előzetes bejelentkezés: Olyan időpontfoglalás, amely a játék megkezdése előtt legalább 24 órával történt.

 • Foglalás egyszerűen: Weblapon keresztül lehet időpontot foglalni úgy, hogy nem kell személyes adatokat megadni. Ennek a foglalási módnak előnye, hogy számunkra csak a csapat neve, létszáma és a játék időpontja derül ki, hátránya viszont, hogy nem tudunk visszajelzést küldeni arról, hogy rendben van-e a foglalás. Ha ezt a foglalási módot választja, javasoljuk, hogy indulás előtt érdeklődjön telefonon. Akkor érdemes ezt a foglalási módot használni, ha például a telefonon nem tudtak minket elérni vagy semmiképpen nem szeretnének személyes adatot megadni

 • Csapat: Minimum 2, maximum 8 főből álló csoport, akik általában rokoni, baráti vagy ismerősi kapcsolatban állnak. A csapatban kell hogy legyen 18 év feletti játékos, aki felelősséget vállal a csapatért. A csapat a szabadulószobás játék megoldása érdekében jön létre. Minimum korhatár nincsen akkor, ha egy család a kisebb, akár csecsemő gyermekét, gyermekeit magával hozza. Felnőttekkel együtt a kisebb gyermekek is hasznosan tudnak részt venni a játékban. A csapat létszámába azokat a szabadulószobába belépő embereket számoljuk, akik részt tudnak venni a játékban.

 • Játékosok: A csapat tagjai, akik a játékban részt vesznek.
 • Résztvevők: Mindenki aki a szabadulószobába bemegy a játék időtartamára.
 • Kutyabarát hely: Ha a csapat (pl. nyaralás miatt) magával hozza kutyáját, akkor bevehetik magukkal a szabadulószobába, feltéve, ha egyébként is mindenhová magukkal viszik és az állat számára ismerős a szituáció.

 • Ajándékutalvány: Olyan utalvány, amely ajándékba adható és a Bikavirág szabadulószobában használható fel egy szabadulószobás játékra. Megvásárolható papír alapon a játék helyszínén előre egyeztetett időpontban. A papír alapú ajándékutalványt a csapatnak magával kell hoznia  a játékra és le is kell adnia.

 • Ügyfél

2. Alapvető rendelkezések:

A jelen Szabályzatban (ÁSZF) nem szabályozott kérdésekre, valamint a jelen Szabályzat (ÁSZF) értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény ("Ptk.") és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

Az ÁSZF hatálya módosításig vagy a szolgáltató által nyújtott szolgáltatás megszűnéséig érvényes.

Szerzői jogvédelem: A weboldal teljes tartalma a szolgáltatót illeti. Szabon letölthetők a Dicsőségfalak képei.