Játékszabály

A játék során kulcsokat és kódokat kell megtalálni, illetve kitalálni, melyek segítségével nyithatók újabb rejtekhelyek, és végül megtalálható a széfet nyitó kód is. Játék kérhető normál és nehéz változatban is.

1. A Bikavirág szabadulószoba játékait minden résztvevő saját felelősségére használhatja.
2. A játék során a szobában egyszerre 2-6 résztvevő vehet részt.
3. 14 év alatti játékos csak 18 év feletti felnőtt kíséretében vehet részt a játékban.
4. A játéktérben alkoholos befolyásoltság vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem tartózkodhat.
5. Csak az általunk biztosított segédeszközök használhatók. Saját vagy mások testi épségét veszélyeztető tárgyat behozni tilos. A játék során kívülről bevitt tárgy (bicska, lámpa, mobiltelefon, szerszám stb.) vagy segédeszköz használata tilos.
6. A játékosok a szoba és a berendezési tárgyak épségére kötelesek vigyázni. Az eszközöket tárgyakat rendeltetésszerűen kérjük használni. A játéktérben található berendezési tárgyak és díszletek rongálása azonnali anyagi kártérítési kötelezettséggel jár.
7. Nyílt láng használata és a dohányzás az épület egészében tilos.
8. A játék során kép- és hangrögzítés tilos.
9. A jelen játékszabályok bármelyikének megszegése esetén a játékvezetőnek jogában áll a szolgáltatást azonnal félbeszakítani és a játékot befejezettnek minősíteni.
10. A játékot józan állapotban szabad játszani.

11. Amennyiben a játék a szolgáltató hibájából (pl. technikai hiba) félbeszakad, és a hiba 10 percen belül elhárításra kerül, a játék folytatódik. Amennyiben a hiba 10 percen belül nem hárítható el, a résztvevők saját döntésük alapján kérhetik a játék más időpontban való megismétlését vagy a befizetett díj 60 perchez mért időarányos visszafizetését.
12. Amennyiben a játék bármelyik résztvevő hibájából félbeszakad, a játék az összes résztvevő számára véget ér. Ilyen esetben a részvételi díj egésze a szolgáltatót illeti meg, részbeni vagy a teljes díj visszafizetésére nincs lehetőség.
13. A játék elsősorban előzetes foglalással vehető igénybe. Szabad időpontjainkban helyszíni jelentkezést is el tudunk fogadni. A foglalás akkor érvényes, ha arról a szolgáltató visszaigazoló e-mailt küld.
14. A játék díja a játék megkezdése előtt fizetendő. A játékot csak kifizetett díj ellenében lehet megkezdeni.
15. Amennyiben a játék a foglaláshoz képest a játékosok késése miatt késedelemmel indul, a szolgáltatónak jogában áll a késedelem idejével a játékidőt megterhelni.