Fizetős online játék

Szeretnénk, ha azok sem maradnának ki egy jó élményből, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak eljönni hozzánk, viszont a számítógép mellett szívesen játszanának egyet. Online játékunkat azoknak is ajánljuk, akik szeretnének ráhangolódni a helyszíni játékra.

Kétféle online játékot kínálunk Önnek:

- Fizetős:  >>> A smaragd nyomában című
(Nyomozzon együtt Mr. Perfecttel!)
Ára 2000 Ft.
Megrendelés és bővebb információ az oldal alján.

- Ingyenes: >>> Puzzle és útvesztő

Ha Ön játszani szeretne "A smaragd nyomában" című játékkal, akkor adja le játékigényét ezen az oldalon (kicsit lejjebb)!
A játék izgalmas logikai feladatokból áll, elegendő hozzá egy papír és íróeszköz. A játék során nem kell más oldalakra menni, és nem kell letölteni semmit.
Az igény beérkezése után válasz email-ben megkapja a fizetéshez szükséges adatokat illetve linket. Miután befizette a játék árát (2000 Ft) és mi azt látjuk, az e-mail címére kap egy második emailt, melyben megkapja a számlát, valamint a játék elkezdéséhez szükséges linket és kódot. (Ez egy kis időbe telhet.) A kód megküldésétől számítva a sikeres teljesítésig, de legfeljebb egy hétig játszhat és teljesítheti a feladatokat. Az eddigi játékosok véleménye alapján 1,5-4 óra idő szükséges a teljesítéshez.

Jó nyomozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Akik befizetnek a "Smaragd nyomában" című játékra, azok számára akciós ajánlatunk van a helyszíni játékkal kapcsolatban. Ide kattintva tájékozódhat:  AKCIÓK

A tapolcai Bikavirág szabadulószoba online játékának megrendelése:

Az online játék megrendeléséhez adja meg a szükséges adatokat!

Számlázási adatok: számlázási név, számlázási cím, e-mail cím, amire a visszaigazoló emailt, a számlát és a belépési kódot küldjük